Dejvid je u intervjuu za Holivud reporter otkrio da su Molder i Skali raskinuli u izvesnom trenutku koji se dogodio između drugog filma i prve epizode desete sezone. "Ne prepiremo se dok trčimo sa pištoljima u rukama", izjavio je.

"Do sada veza nikada nije bila u prvom planu. Nije preovladavala u dosadašnjem scenariju. Radilo se o neispričanoj priči. Mislim da će tako i ostati. Ne želim da Molder i Skali budu na terapiji za parove; serija ne govori o tome. Takve stvari možete videti u drugim serijama.”

Glumac će se bez problema odazvati pozivu da još jednom tumači lik Moldera, ali da od toga zavisi uspeh desete sezone. "Osećam da su epizode veoma dobre, iako ih nisam pogledao. A Kris kaže da sve zavisi od Džilijan i mene. Ja kažem da sve zavisi od Džilijan i Krisa. Džilijan kaže da sve zavisi od nas dvojice. Tako stoje stvari.”

Ipak, Duhovni bi voleo da se u tom slučaju radi o manjem broju epizoda, po principu mini-serije. "Trinaest epizoda nije malo. Tada bi mi Kris saopštio, 'Imam odličnu viziju od dvanaest, deset, osam ili šest epizoda.' Ovde se ne bi radilo o brojkama, bilo da broj služi priči ili ne.”

Post a Comment

Previous Post Next Post