Čak i nakon 13 godina, milioni ljudi veruju da je istina još uvek negde tamo. To pokazuju i brojke zabeležene nakon povratničke epizode koju je pratilo 13,5 miliona gledalaca. Nakon što Foks bude emitovao svih šest epizoda sa novim avanturama Moldera i Skali, zamišljenih u formatu mini-serije, postavlja se pitanje da li će osvanuti vesti o novim sezonama koje bi mogle se prikazuju u bliskoj budućnosti?

Visoka gledanost "Dosijea X" je dobra za Foks, ali i za fanove. Tvorac serije je do sada već govorio o potencijalnom nastavku, navodeći da ako nove epizode budu naišle na dobre reakcije, mreža će sigurno želeti još. S druge strane, u ovom trenutku se ne može govoriti o spin-of varijanti, ali ništa nije rešeno dok se ne bude donela konačna odluka. Geri Njuman je kao jedan od čelnika Foksa izrazio zainteresovanost mreže za nove epizode, ali da će sve zavisiti od rasporeda.

Kris Karter je u intervjuu za Holivud reporter izrazio nadu da će se gledanost serije održati, kao i da će činioci uključeni u projekat "razmotriti sve opcije". Za sada, njegov jedini cilj sveden je na uspešno prikazivanje novih priča koje se odigravaju u modernom dobu.

"Ovako nešto niko nikad nije uradio. Želeo sam da obnovim seriju i smestim je u mesto koje nazivam hrabrim novim svetom. To je naša misija koju želimo da ispunimo, iako smo se oduvek vodili parolom: 'koliko je jezivo, toliko je i istinito'. Svet eksremnih mogućnosti je jedino pogodno mesto za našu seriju", objasnio je u intervjuu.

IBT

Post a Comment

Previous Post Next Post