Prema analizi koju je objavio IBT, čini se da je povratak "Dosijea X" moguć u skorijoj budućnosti, uzevši u obzir dosadašnje navode Duhovnija, Andersonove i Kartera.

"Dosije X" je svojstven po završecima koji nisu davali jasan kraj. Takav je slučaj i sa desetom sezonom, čiji su elementi ostavili dovoljno prostora za brojne spekulacije među fanovima koji se nadaju novim epizodama sa popularnim agentima.

Epizoda "My Struggle II" sakrila je nekoliko "uskršnjih jaja" koja bi mogla da nagoveste jedanaestu sezonu, sa fokusom na Molderovu sudbinu, Skalin DNK i njihovog sina Vilijama.

I dok pandemija uzima maha, nad Vanšingtonom se ukazuje NLO koji baca jaku svetlost na agente. Kako je ovo bila ujedno i poslednja scena, publika je ostala uskraćena za rasplet i završetak priče o aktuelnoj zaveri.

Za sam kraj, ovaj sajt se nadovezao na zaključak "Holivud reportera", navodeći da odsutnost opipljivog kraja, interes glumaca i tvoraca serije, mreže i studija održavaju seriju živom, uz obrazloženje da dobri rejtinzi navode kreativni tim na misli o realizaciji novih sezona koje bi mogle da ugledaju svetlost dana.

Post a Comment

Previous Post Next Post