Duhovni je tokom ove nedelje pokrenuo kampanju nazvanu "Lick My Face". U video klipu koji je objavljen na Jutjubu, glumac poziva sve ljude dobre volje da naprave snimak u kome namazani buterom od kikirikija dozvoljavaju svojim psima da ih ližu po licu. Uz svaki liz, po jedan dolar biće doniran organizaciji Target Zero.

Target Zero je neprofitna organizacija koja spokušava da od azila napravi utočišta, a ne mesta u kojima će životinje biti ubijane. Volonteri ove ogranizacije obilaze radnike zaposlene u azilima širom zemlje, ne bi li im pomogli da shvate kako da ne ubijaju životinje, a da se istovremeno omogući trajna održivost poslovanja azila. Tako su volonteri svojim delovanjem u teksaškom gradu Vako uspeli da spasu skoro 6000 pasa i mačaka tokom 2012, godine, kao i 90 % životinja u skloništima tokom 2015.

Što se tiče samih izazova, Duhovni je u svom video snimku nominovao Džilijan Anderson i Teu Leone, kao i sve svoje pratioce na društvenim mrežama.

“I jedna i druga vole životinje, pa sam poprilično siguran da će pristati na ovaj korak”, naveo je Duhovni. “Nadam se da će im se zgaditi. Ne može vam se dovoljno zgaditi ako vas pas slobodno liže po celom licu.”




Nekoliko sati kasnije, Džilijan je prihvatila Dejvidov izavov. Nominovani u njenom izazovu su glumci Keri Fišer i Zahari Kvinto.

Post a Comment

Previous Post Next Post