Andersonova će marta naredne godine objaviti novu knjigu, pod nazivom "We: A Manifesto for Women Everywhere", koju je napisala zajedno sa novinarkom Dženifer Nejdal. Knjiga koja ima preko 300 stranica zamišljena je kao priručnik devojkama koje imaju problema sa nedostatkom samopouzdanja.

“Porazila me je činjenica da je broj samoubistava medju tinejdžerima veći neko ikada”, izjavila je glumica tokom promocije knjige. “Devojke imaju problema sa nedostatkom samopouzdanja i prevelikim stepenom mržnje prema sebi. Ideja o knjizi nastala je kao nešto što će pomoći tim devojkama ne bi li se oslobodile negativne energije.”

Organizovana oko devet principa — iskrenost, prihvatljivost, hrabrost, poverenje, skromnost, mir, ljubav, radost i ljubaznost — knjiga naglašava značaj nesebičnosti.

“Ova knjiga ne govori o našim zaključcima. Obe smo bile veoma iskrene o našim iskušenjima i nevoljama, kada smo bezuspešno pokušavale da rešimo problem i šta smo naučile tokom svih ovih godina. Dakle, ono što nam je pomoglo i ono što nije. ”

Detaljnije: NY Mag  

---

Glumci Kuba Guding Džunior, Dermot Malorni i Pol Sorvino, kao i novinarka Kejti Čourić, podržali su Džilijan književni projekat na koktelu koji je održan u njujorškom hotelu Indigo (25. oktobar).

Foto: Just Jared

Post a Comment

Previous Post Next Post