Istina je još uvek negde tamo…

Mreža Foks je tokom jučerašnjeg dana izdala saopštenje o snimanju novog nastavka "Dosijea X". 

Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson će reprizirati uloge FBI agenata Foksa Moldera i Dejne Skali, dok će Kris Karter ponovo bii na čelu kreativnog tima kao izvršni producent novih 10 epizoda.

“Epski likovi, bogata priča, odvažni ljudi iz kreativnog tima odlikuju jaku televizijsku seriju”, izjavio je Dejvid Mejden, predsednik Foksa. “Oni su samo neki od razloga zbog kojih 'Dosije X' još uvek poseduje značajan uticaj na milione fanova širom planete. Krisova kreativnost, uz briljantnu glumu Dejvida i Džilijan i dalje pokreću fenomen pop kulture, i sa nestrpljenjem očekujemo sveže misterije koje će Molder i Skali pokušati da razotkriju u sledećem poglavlju 'Dosijea X'.”



Serija je premijerno prikazana septembra 1993. godine i emitovana je tokom devet sezona, zajedno sa prošlogodišnjim nastavkom zamišljenim u vidu mini-serije sa šest epizoda, koji je privukao pažnju šire publike, odnosno 16 miliona gledalaca, što je seriju svrstalo na drugu poziciju najgledanijih drama na televiziji.

Ova vest ne predstavlja nikakvo iznenadjenje. Na zimskoj tribini posvećenoj novinarima, Mejden je reporterima objasnio da pregovori o novim epizodama predstavljaju “kompleksan” posao zbog zbijenih rasporeda Duhovnija i Andersonove, te da je mreža očekivala “saopštenje koje će biti najavljeno u što kraćem roku”. Mejden je istakao i da ćemo moći da očekujemo nešto veći broj epizoda — što se ispostavilo istinitim, pa ćemo umesto prošlogodišnjih šest, moći da pogledamo deset novih.

Snimanje novih epizoda "Dosijea X" startovaće na leto, dok ćemo premijeru moći da očekujemo na zimu 2017-2018.



Izvor: Entertejnment vikli

Post a Comment

Previous Post Next Post