Džejms Vong je potvrdio da će režirati i napisati scenario za dve epizode "Dosijea X".

Na pitanje koja će ideja biti obradjena za potrebe novih epizoda, Vong je otkrio da je jednu od ideja već osmislio. “Uzbudjen sam zbog ideje koju ću obraditi", rekao je. "Popričao sam sa Krisom o tome i ceo tim je zadovoljan idejom, dok drugu još uvek improvizujem i razmišljam o tome kako ću je dalje razvijati.”

Scenarista je pažljivo objasnio potencijalni pravac kretanja radnje u jedanestoj sezoni: “Želimo da radimo mitološke priče i priče koje se nadovezuju jedna na drugu, ali mislim da smo još uvek zainteresovani za nezavisne epizode. Mislim da ću drugu epizodu zamisliti kao nezavisnu, dok će ova prva biti povezana sa mitologijom, ali ne na način na koji će to raditi Kris sa njegovim epizodama.”

Na pitanje da li ćemo moći da očekujemo iznenadjenja kada se govori o novim scenaristima i režiserima, odnosno hoćemo li moći da vidimo lica koja su se pojavila u prethodnoj sezoni, Vong je precizirao: “Još uvek donosimo odluke po tom pitanju. Govori se o ljudima koji bi mogli da napišu dodatne scenarije, ali mislim da neće biti novina u tom smislu. Svi žele da rade sa ljudima koji su do sada učestovali u kreativnom procesu, ali su svi oni prezauzeti svojim poslovima. Veoma je teško obavezati te ljude. Radim nekoliko stvari vezanih za seriju 'Američka horor priča', pa mi je jasno zbog čega ima onih koji nisu voljni da rade na seriji. Takav je slučaj sa Vinsom [Giliganom] koji će verovatno biti prezauzet, dok se s druge strane nadamo da će Hauard [Gordon] biti bez obaveza, ali mislimo da nam ipak ni on neće biti dostupan.”


Izvor: Den of Geek

Post a Comment

Previous Post Next Post