Dosijei X su ponovo otvoreni, ali ništa neće biti onako kako nam se čini u novoj, uzbudljivoj audio knjizi koja predstavlja nastavak na "Hladne slučajeve". I ovog puta, glasove pozamljuju glumci iz originalne postave.

"U svetu obojenom nijansama sive, moramo pažljivo odabrati kakav plašt želimo da ogrnemo..." 

Iz pepela Sindikata, radja se nova, još moćnija pretnja. Uskrsnuli članovi ove pale grupe, sada su samo senke koje se naizgled priklanjaju volji nekoga ili nečega, sa neupadljivim moćima i nepoznatom svrhom. Dok se neprijatelji pretvaraju u nezamislive saveznike i pravi prijatelji u zastrašujuće neprijatlje, FBI agenti Molder i Skali postaju nesvesni učesnici smrtonosne igre prevare i odmazde, u pokušajima da sačuvaju čovečanstvo. Bazirana na stripu Džoa Harisa, uz kreativnu direkciju Krisa Kartera, adaptaciju Dirka Megza i režiju Vilijama Dufrisa, audio knjiga "Ukradeni životi" detaljno istražuje zvučni pejzaž istrage o paranormalnom, nastavljajući tako epsku priču Moldera i Skali.  

Posednutost. Rojevi insekata koji izjedaju meso. Halucinogena promena stanja uma. Slušaoci će moći da dožive sve ovo zajedno sa Molderom i Skali uz originalnu dramatizaciju Duhovnija i Andersonove, Piledžija, Dejvisa i omiljenih "Revolveraša" - Brejvuda, Haglanda i Harvuda. Igra je pokrenuta. Oni koji su nekada davno bili gonjeni sada će tražiti svoju osvetu, sve dok životi njihovih žrtvava ne budu više pripadali njima samima.

Audio knjiga će (najverovatnije) postati dostupna za kupovinu/slušanje 3. oktobra 2017.

Detalji o pretprodaji: Audible
 

Post a Comment

Previous Post Next Post