Na današnji dan pre 24 godine emitovana je pilot epiozda nove, neobične serije pod nazivom "Dosije X". Glavne uloge Foksove drame o natprirodnom tumačili su malo poznati glumci - Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson.

"Dosije X" je postao jedna od najuticajnijih serija svih vremena, uz milione i milione fanova (i novih generacija) širom planete, zahvaljujući odličnoj glumi i hemiji glavnih glumaca (pred kamerama i iza njih), ali i talentovanim članovima kreativnog tima na čelu sa tvorcem serije Krisom Karterom.   

Uz komplikovanu mitologiju i nezavisne epizode, devet sezona tzv. originalne serije, dve nove sezone, dva igrana filma, jednim spin-ofom i gomilom stripova, poštovaoci širom sveta proslavljaju još jednu godišnjicu. 

Kako bi označila ovaj datum, televizija Foks je preko svoje platforme omogućila strimovanje pilot epizode. Ukoliko se nalazite u Americi, epizodu možete pogledati na ovom linku - FOX NOW

Ali, to nije sve. Foks je napravio krosover najavu za njihovu novu humorističnu seriju "Ghosted", koja govori o skeptiku primoranom da saradjuje sa tvrdokornim vernikom u paranormalno i neobjašnjivo. U ovom spotu, Molder i Skali su na zadatku da pomognu glavnim protagonistima sitkoma.

Post a Comment

Previous Post Next Post