Nakon upečatljive uloge koju je Rendal Park odigrao u Marverlovoj seriji "Vandavižn", obožavatelji su zainteresovani za novu Dizni plus seriju, u kojoj bi se uz pomenutog glumca pojavila i Ket Dening kao doktorka Darsi Luis. Park je debitovao u Marvelovom filmu "Ant-Man and the Wasp" iz 2008. Ulogu Džimi Vua je reprizirao u "Vandaviziji", istražujući bizarnu misteriju i slučaj nestale osobe zajedno sa pomenutom koleginicom.

Parkovo pojavljivanje u ovoj seriji inspirisalo je publiku koja je postala zainteresovana za seriju rađenu u stilu "Dosijea X" sa Marvelovom primesom. Glumac i scenarista Stiven Ford ("Teen Wolf") praktično je započeo pokret na Tviteru, podelivši svoju ideju sa pratiocima na mreži.

"Poslušajte me: Dizni plus serija sa Džimijem koji radi na suludim slučajevima smeštena u Marvelom univerzumu. Bio bi to zabavni "Dosije X". Uradite to", napisao je Ford, čiji je tvit ubrzo postao viralan.

Početna tačka za ovakvu seriju već postoji jer se lik već pojavljuje u stripu "Agents of Atlas", a govori o timu super heroja predvođenih Vuem. Međutim, to bi istovremeno predstavljalo problem zbog prevelike podudarnosti sa "X-Men" franšizom, koja bi umanjila očekivane sličnosti sa "Dosijeom X".  

Jedan deo publike jasno favorizuje ulogu doktorke, koja bi sa agentom radila na rasvetljavanju neobjašnjivih slučajeva. Tako bi nastao dvojac koji bi činio Marvelovu verziju Moldera i Skali.


Izvor: Movie Web

Post a Comment

Previous Post Next Post