Džilijan je u jednom od intervjua objasnila zbog čega je pristala da glumi nekadašnju britansku premijerku bez prethodnog uvida u scenario. Dala je i objašnjenje zašto je snimanje epizode u zamku Balmoral bilo njeno najomiljenije u ovoj sezoni.



Drugi intervju je obavila sa novinarkom Entertejnment viklija, a urađen je neposredno pred samu dodelu nagrada. Andersonova je napravila osvrt na Zlatni globus, a dala je i odgovor na nedavni kontroverzni tvit kojim se glumac Alek Boldvin osvrnuo na balansiranje njenog akcenta između američkog i britanskog.



Boldvin, koji je nedavno branio suprugu Hilariju zbog načina na koji menja akcente, reagovao je tvitom na američki akcenat koji je Džilijan koristila na dodeli Zlatnog globusa, obrativši se rečima: "Menjamo akcente? Zvuči... fascinantno."

Naime, Hilarija Boldvin je decembra protekle godine postala trend na Tviteru. Novinarka Trejsi Morisi i korisnica @lenibriscoe su spekulisale da je gospođa Boldvin, inače rođena u Bostonu, izmislila špansko poreklo, a da su njeni dokazi lažni. Glumac je nakon ovog debakla izbrisao Tviter u januaru.

Obraćajući se publici na Instagramu, Boldvin je najavio ponovno gašenje naloga zbog "hejtera" koji ne razumeju "ironiju" u pozadini komentara o Andersonovoj. Iako njeno ime nije spomenuo, izjavio je ne želi da "uvlači druge ljude u debatu".

Izvor: Entertejnment vikli

Post a Comment

Previous Post Next Post