Najnoviji Netfliksov film "Scoop" prikazuje izvanrednu priču o katastrofalnom intervjuu koji je obavljen 2019, kada je princ Endru razgovarao sa BBC-jevom voditeljkom Emili Mejtlis.
 
Kili Hoz, Rufus Suel, Džilijan Anderson i Bili Pajper tumače uloge u drami koja nas vodi iza kulisa Bakingemske palate i fokusira se na žene koje su obelodanile vest decenije.
 
U režiji Filipa Martina, film je rađen u adaptaciji romana Sem Makalister: "Behind The Scenes of the BBC’s Most Shocking Interviews", o dešavanjima u pozadini intervjua, koja su rezultirala katastrofalnim moralnim posrnućem najomiljenijeg Kraljičinog sina.
 
U intervjuu datom novembra 2019. godine, princ je razgovarao o prijateljstvu sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom i pokušao da očisti svoje ime zbog optužbi za seksualni napad koje je protiv njega iznela jedna od Epštajnovih žrtava, Virdžinija Džifre.
 
Džilijan Anderson će glumiti Emili Mejtlis, bivšu voditeljku Njuznajta koja je vodila sada već ozloglašeni TV intervju. Kili Hoz igra Amandu Tirsk, bivšu ličnu sekretaricu princa Endrua, dok Rufus Suel igra ozloglašenog princa. Bili Pajper igra Sem Makalister, koja je ugovorila ovaj šokantni intervju.

 
Izvor: What to Watch

Post a Comment

Previous Post Next Post