Produkcija 20th Century Fox Television, FOX 21 i Platinum Studios, Inc. su najavili da će razviti strip Gunplay (Platinum Studios), inače pobednik Comic Book izazova 2007. Scenarista pomenutog stripa je Glen Morgan. Od njegovih radova treba pomenuti Poslednju ekskurziju 1 i 3, čiji je on bio scenarista i producent i hit seriju Dosije X, gde je on takodje bio u ulozi jednog od scenarista i izvršni ko-producent.

Gunplay govori o Abneru Meeksu, "Buffalo" vojniku koji je osudjen da luta Divljim zapadom, a prati ga prokletstvo koje ga primorava da jednom dnevno mora da ubije ili će njegova duša osetiti neopisiv bol.

"Gunplay je jedinstvena priča o običnom čoveku koji mora da živi sa neobičnom kletvom," rekao je Chris Carlisle predsednik FOX-a 21.

"Gunplay je jedna od onih retkih kombinacija fantastično napravljenih likova i predivnih naracija koje stvaraju inventivne slike od kojih se igra" rekao je Scott Mitchell Rosenberg (Platinum Studios). "Jedva čekamo da krenemo da pravimo Gunplay sa Chrisom i njegovim timom iz FOX-a 21."




comingsoon.net

1 Comments

  1. Ja njega skoro i da ne mogu da se setim.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post