Od 8. novembra, svake nedelje u 23.35h na televiziji B92 kreće serija Californication sa Davidom Duchovnyjem u glavnoj ulozi.


’Kalifornikacija’ je priča o njujorškom piscu Henku Mudiju (Dejvid Duhovni), kome se posle preseljenja u Los Anđeles život potpuno raspada. Rastaje se sa svojom nevenčanom ženom Karen,koju međutim ne može da preboli, pa upada u turbulentan i prilično autodestrutkivan period, u kome je potpuno nemoćan da bilo šta da napiše.
Jedina svetla tačka mu je 15-godišnja kćerka Beka, kojoj Henk posvećuje mnogo ljubavi i pažnje, ali koju ipak ne može da izoluje od ’mračne strane’ svog života ispunjenog alkoholom i stalnim menjanjem partnerki.

A najniža tačka njegovog pada je trenutak kada upada u seksualnu aferu sa devojkom koju upoznaje u knjižari, misleći da je samo jedna od obožavateljki, ali se ispostavlja da je u pitanju maloletna kćerka novog dečka i budućeg muža njegove bivše žene.

Tako svaki put kada odlazi da pokupi Beku, biva izložen ne samo neraščićenim osećanjima koje ima prema Karen, već i stalnim provokacijama veoma koketne Mie. Sa druge strane, užasno ga iritira uštogljeni konzervativac Bil, koji osim što mu je preoteo ženu, živi baš onakvim životom kakav je Henk imao i upropastio....


Autorka: Šonda Rajms

Deo teksta je preuzet sa stranice sajta televizije B92, ceo tekst se nalazi na ovom linku: http://www.b92.net/tv/najave.php?cid=3


Hvala Abductee, za informaciju!

6 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post