Evening Standard je objavio listu glumaca, režisera i produkcija za 2009 Theatre Awards, koje će se održati krajem novembra.
Kako navodi izvor, lista sa najboljim momentima londonskog teatra u proteklih 12 meseci na kojoj se nalaze medjunarodne mega zvezde koje će sedeti pored ne toliko poznatih imena sa izvodjačima i učesnicima, biće skraćena sledeće nedelje kako bi se njome lakše upravljalo.
Ako se uzme u obzir produkcija Donmar Warehouse, na listi je Rachel Weisz zahvaljujući ulozi A Streetcar Named Desire, dok se "Gillian Anderson svojim pojavljivanjem u predstavi A Doll’s House ne nalazi na listi".
Godišnje nagrade će biti održane 23. novembra na ceremoniji u Royal Opera House.

Glumci kao što su Dominic West i Gillian Anderson poseduju naverovatan talenat i nisu uspeli da se kandiduju za nagrade, iako su izabrani na panelu londonskih kritičara Evening Standarda.

  
Nakon vesti da se Gillian ne nalazi na listi nominovanih, počelo je da se priča kako su je kritičari otpisali jer su bili besni zbog adaptacije u kojoj je ona igrala. Okej... :S




izvori: official London theatre guide, thisislondon.co.uk

2 Comments

  1. Gluposti, zar za Dzilijan nisu rekli da je medju najuticajnijim glumicama i da je najpopularnija "rising star" u pozoristu zajedno sa Rejcel Vajs i onom trecom Rozamundom, a rame uz rame sa Helen Miren i Dzudi Denc.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post