Kako bi izgledalo kada bi se snimila serija u kojoj bi glavni likovi bili Bill i Teena Mulder, Pušač, Sindikat i naravno, vanzemaljci? Jedan deo fanova bi se svakako radovao ovakvoj seriji.

SciFiWire je sačinio još jednu listu na kojoj se našao Dosije X. Ovog puta na listi su nazivi pogodni za snimanje takozvanih prequel serijala. Primer za to je Caprica, serija koja je startovala juče, a koja prati radnju smeštenu 58 godina pre dogadjaja vidjenih u Battlestar Galactici.

"Tokom emitovanja serije, osetili smo da je navodni otac Foxa Moldera i više nego interesantan lik. Održavao je redovne sastanke sa vanzemaljcima, a zatim ih je izdao. Kada su vanzemaljci uzvratili, posvetio je ceo svoj život osveti, imitirajući Džonasa Salka u borbi protiv dečje paralize. Sa druge strane, Bil Molder verovatno ne bi bio takav mlakonja pokušavajući da šarmira svoju zgodnu koleginicu."

Na listi su još i:

- Doctor Who
- Xena: Warrior Princess
- Buffy The Vampire Slayer
- Jericho
- Dark Skies
- Fantasy Island
- The Prisoner
- Quantum Leap
- Twin Peaks.



1 Comments

  1. Oho, ala ocrnise Moldera na kraju. Pa sta ja znam, mozda bi i bilo interesantno da vidimo ono sto nismo mogli u Dosijeu. A od ostalih serija, recimo: Buffy i Twin Peaks, ostale, ne.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post