O ovom kanadskom glumcu se već desetak godina ne mogu čuti novosti o filmskim projektima. Razlog je jednostavan. Nakon 2002. on prestaje da se aktivno bavi glumom. Njegovo poslednje pojavljivanje je bilo u seriji Zona sumraka, u epizodi Mr. Motivation, a igrao je lika po imenu Carl.
Zachary je počeo da glumi sa 11 godina. Bio je nosilac Ginie nominacije kao tinejdžer za film Cowboys Don't Cry i dobitnik prve YTV Acting Nagrade. Za fanove je ostaje zapamćen po ulozi Billyja Milesa. U Dosijeu X se pojavio pet puta i to u Pilot epizodi 1993, a zatim 2000. u epizodama Requiem, Deadalive, Essence i Existence.
Nakon toga glumu zamenjuje advokaturom. Kao student se priključuje advokatskoj firmi Owen Bird 2005. Njegove glavne oblasti rada kao saradnika uključuju upravno, stečajno i pomorsko pravo i razna pitanja vezana za regulativu. Pre rada u administraciji, predstavljao je klijente u komorama Vrhovnog suda. Dobitnik je nagrade u oblasti poslovnog prava 2005. i advokature 2006.

Zachary Ansley danas slavi 38. rodjendan!

3 Comments

  1. Secamo se mi Bilija i nek mu je sa srecom nebitno da li je glumac ili advokat. Btw, bilo mi je cudno gde on sve ove godine.

    ReplyDelete
  2. TuneupmyspaceshipJanuary 12, 2010 3:01 pm

    A 13.januara su rodjeni DBW i MK.Kakva slucajnost?!

    ReplyDelete
  3. Ha, secam ga se sa siskama, a sad vidi...
    Da, znam za ovu slucajnost xD

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post