Postoji jedinstveno mišljnje da je istina lepa u svom postojanju, a Roleks je oduvek bio zainteresovan samo za istinu kada je u pitanju dizajn ručnih satova. Kada je u pitanju Roleks Selini Orhid, ova istina je oblikovana i izradjena u vidu izuzetnog umetničkog dela i kao odgovor požude svake žene i vanvremenske elegancije. Bilo da je belo ili žuto zlato od osamnaest karata, ovaj sat prenosi sjaj koji je poput udahnutog životom u svom bogatstvu. Sedef pozajmljuje Selini Orhidu odredjenu dubinu zbog koje ovaj sat postaje više od vremenskog svetlucavog mehura, zapravo postaje simbol lepote sam po sebi. Kazaljka od kvarca koja daje snagu Roleksu je precizna i pouzdana i zaslužuje slavno ime.

Ova istinita lepota Selini Orhida se očigledno može uporediti sa priznatom glumicom Džilijen Anderson. Izlažući karakterističnu snagu u glumi još od rane mladosti, Andersonova je impresionirala publiku u izvanrednim predstavama Absent Friends i The Philanthropist. Nakon toga prelazi na televiziju gostujući u serijama Home Fires Burning i Class of ‘96. Gluma koja je bila za svaku pohvalu lansira Džilijen u ulogu ikone specialnog agenta Dejne Skali u veoma uspešnoj SF seriji Dosije X. Tokom devet sezona serije Andersonova je primila više nagrada i nominacija uključujući i neke medju kojima su Emi, Zlatni Globus, Satelit i Screen Actors Guild Awards.

Nakon Dosijea X, usledila su pojavljivanja u kvalitetnim produkcijama, uključujući Playing by Heart, Princess Mononoke, The House of Mirth, The Mighty Celt, A Cock and Bull Story, Bleak House, The Last King of Scotland, How to Lose Friends and Alienate People i Boogie Woogie. Gillian Anderson će se pojaviti u filmu The Smell of Apples sa glumcem Julianom McMahonom (Nip/Tuck) sledeće godine.


3 Comments

  1. Lepo, bas lepo. A gde moze da se kupi taj sat?

    ReplyDelete
  2. Interesantno...

    ReplyDelete
  3. Cellini Orchid - (Ohrid) :)))) Dopada mi se lapsus, vreme bas zove za road trip to Ohrid, samo da se malo voda povuce ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post