X Files News je nedavno pronašao zanimljiv članak koji se nalazi na sajtu cracked.com. Radi se o sledećem: jedna stvar koju moramo da zapamtimo je ta da filmski likovi ne znaju da su filmski likovi. Ali nekada nam se čini da oni zaboravljaju stvari iz jedne epizode ili scene do naredne, što nas tera na pomisao da imaju nekakvu povredu na mozgu koja je uticala na njihovu ionako kratku memoriju.



Činjenica br. 6: Insistiranje da paranormalno ne postoji (uprkos svakodnevnom susretanju)

...  Dosije X i Fringe, dve serije sa skeptičnim agentima koji kao da ne uspevaju da nauče ništa od svojih brojinih susreta sa stvorenjima iz Noći veštica. Ovako otprilike izgleda svaka epizoda:

Agent 1: Vau! Stvorenje/kreatura/pojava/predmet van pojasa nauke i prirode!
Agent 2: Ne, to je verovatno meteorološki balon.

Na koliko je samo vanzemaljaca i gmizavih ljudi Skali naišla pre nego što je prestala da prevrće očima svaki put kada bi Molder predpostavio da su "čudovišta" rešenje sledećeg slučaja? Pedeset? Sto? Skali, dobijaš lep ček i jake beneficije od vlade da bi mogla da se biješ sa vukodlacima i vampirima. Zašto si osramoćena zbog našeg posla iz sna? ...

Činjenica br. 5: Zaboravljaju da je glavni lik uvek u pravu

... Dobro, možda možemo da oprostimo Skali kada pokazuje "ne" prstom svaki put kada Molder nabada da je ubistvo pocinila ala. Možda zbog toga što se ona uvek nada da je u pitanju nešto uobičajno, tako da će joj ovoga puta biti lako da popuni prokleti izveštaj...


Ceo članak: cracked.com

3 Comments

  1. Lol. Ovi sa cracked.com su najbolji.

    ReplyDelete
  2. Ha ha ha: Dobro, možda možemo da oprostimo Skali kada pokazuje "ne" prstom svaki put kada Molder nabada da je ubistvo pocinila ala. Priceless!

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post