Universal Pictures je objavio spisak glumaca koji će se pojaviti u nastavku filma Džoni Ingliš.

U ovoj špijunskoj komediji igraju: Rouan Atkinson, Džilijen Anderson, Dominik Vest, Rozamund Pajk i Danijel Kaluja (valjda se tako izgovara).

Objavljena je i radnja filma: 

Nakon što je Ingliš počeo da živi povučenim životom u Aziji (ovo je naizgled parodija na Ramba, koja je ranije vidjena u Hot Shots Part Deux, 1993.), engleska vlada traži od njega da spreči atentat na kineskog premijera.

Andersonova, koja je najpoznatija po svojoj ulozi Dejne Skali u Dosijeu X, igraće Pamelu Hed, koleginicu u koju je zaljubljen Ingliš, dok će Dominik Vest najverovatnije zaigrati u ulozi urbanog tajnog agenta.

Lik Džonija Ingliša je stvoren za kampanju Barclaycard kreditnih kartica sredinom devedesetih i prilagodjen je za film iz 2003. godine od tvoraca koji rade kao trio tekstopisaca za filmove o Džejmsu Bondu. Film je imao osrednji uspeh, ali je manji broj ljudi očekivao da se ovaj lik pojavi u nastavku filma.
Snimanje filma je počelo, a premijera je zakazana za leto 2011.

1 Comments

  1. Joj muka mi je pri pomisli da Rouan i Dzilijan mogu da imaju ljubavnu scenu. Covek je ok kao glumac ali mi je nekako sav ljigav.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post