Red Crown Productions je objavio da Dejvid Duhovni, Vera Farmiga i Mini Drajver tumače uloge u komediji Goats (Koze). Film predstavlja režiserski prvenac Kristofera Nila i nastao je kao adaptacija istoimenog romana Marka Džad Poariera.

Tinejdžer Elis (Grejem Filips) seli se iz rodnog doma sa jugo-zapada kod davno otudjenog oca Frenka (Ti Barel) na Istočnu Obalu, gde treba da pohadja pripremnu školu. Za Elisa to znači da mora da se odvoji od verovatno najuticajnije osobe u njegovom životu i jedinu osobu koju je smatrao ocem. U pitanju je čovek slobodnog duha po nadimku Goat Man (Kozar), kojeg tumači Duhovni. Kozar njegovoj tromoj majci Vendi (Farmiga) obavlja čudne poslove oko kuće u zamenu za hranu, krov nad glavom i mesto na kojem može da čuva svoje koze. On je i više nego potreban Elisu, kako bi mogao da proceni njegov novi način života, koji je u potpunoj suprotnosti sa njegovim "kanabis" vaspitanjem. Od ostalih likova, u filmu se pojavljuju i Frenkova nova supruga (Keri Rasel), Vendina najbolja prijateljica (Drajver), Vendin momak Benet i njen instruktor joge Džoana.

Producent filma Danijela Taplin Landberg navodi da je: ”Goats izvanredna kombinacija urnebesnog i dirljivog, i mi smo uzbudjeni jer su glumci toliko različiti, a da su prihvatili scenario sa toliko strasti.

Echo Bridge Entertainment će zastupati film pred budućim kupcima na predstojećem festivalu u Berlinu. Snimanje komedije je najavljeno za februar.

geeksofdoom, filmofilia

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post