Syfy i THQ su objavili da ove nedelje u Bugarskoj počinje snimanje filma Red Faction: Origins. Na čelu ekipe nalaze se Brajan Dzej Smit (Stargate Universe) i Robert Patrik. Ovaj film predstavlja obradu serije video igara Red Faction.

Red Faction: Origins nas vodi 25 godina nakon trećeg dela igre Red Faction: Guerrilla. Robert će tumačiti heroja Aleka Mejsona koji postaje ranjiv, ali i buntovan nakon ubistva supruge i otmice ćerke Lire (Tamzin Merčant, The Tudors). Alekov sin Džejk (B. Smit) postaje oficir Milicije Crvene Frakcije i saznaje da je njegova sestra još uvek živa, ali da je postala zakleti neprijatelj Martinih Kolonija, čiju je slobodu izvojevao upravo njen otac, kao nekadašnji vodja Frakcije. Džejkova misija je da spase planetu i svoju porodicu.

Ostale uloge tumače Kejt Vernon (Battlestar Galactica), Garet Dejvid-Lojd (Torchwood) and Devon Grej (Dexter). Majkl Nankin (Battlestar Galactica) je zadužen za režiju, dok se u ulozi scenariste nalazi Endru Krejzberg.

Syfy navodi da premijeru treba očekivati na ovom kanalu u maju, kako bi se poklopila sa izlaskom igre Red Faction: Armageddon. Ukoliko reakcije gledalaca budu i više nego pozitivne, moguće je film doživi i nastavke, a možda čak i seriju.


crave online

Post a Comment

Previous Post Next Post