Deo Aninog intervjua za SciFi Now Italy u kome se porede Dosije X i Frindž, zatim Skali i Olivija i bliskost na relaciji Molder-Skali i Olivija-Piter: 

Frindž je bez sumnje najuspešnija serija ove godine i u izvesnoj meri nasledjue uspeh još jedne slavne serije: Dosije X. Dve različite i originalne serije, ali sa toliko dodirnih tačaka koje se ponekad poklapaju. Koja je razlika izmedju Dejne Skali i Olivije Danam?  
Najpre, smatram da je dat veliki kompliment svaki put kada neko uporedi Frindž sa Dosijeom X.  Mislim da razlike izmedju Skali i Olivije postoje u znatnoj meri. Sa moje tačke gledišta Skali je elegentnija od Olivije, koja teži tome da bude poput gradske devojke. Skali je takodje maksimalno objektivna i zna kako da upravlja situacijom, dok Olivija uvek traži mišljenje ostalih članova tima. U Frindžu, mnoge situacije su tesno vezane za dogadjaje kroz koje su prolazili Olivija ili Piter.
U eri Dosijea X, fanovi su nestrpljivo čekali epizodu u kojoj su se Molder i Skali poljubili. Isto se desilo i sa Frindžom: Kakav je uticaj na publiku imala intima izmedju Pitera i Olivije?  
Mislim da je publika zadovoljna zbližavanjem Olivije i Pitera. Verujem da je to bilo neizbežno, ali je prošlo mnogo vremena dok se njih dvoje nisu poljubili. Takodje, to nije bilo jednostavno zbog prepreka na koje su nailazili što je takodje odugovlačilo taj trenutak, zbog neprijatnih situacija kao ona tokom razgovora sa Volterom za kuhinjskim stolom o njegovim postupcima dok je Olivija bila dete. Dalje u trećoj sezoni, kada je sve izgledalo kako treba, Piter i Olivija odjednom bivaju zatočeni u paralelni univerzum i stvari postaju mnogo komplikovanije za njih, ali i za njihovu ljubavnu priču.   

Post a Comment

Previous Post Next Post