© IBG
Juče je u hotelu Hilton na Berverli Hilsu održana takozvana "serija razgovora" sa Dejvidom i Džilijan, Veći deo ovog svojevrsnog okupljanja koje je imalo i humanitarni karakter bilo je fokusirano na njihovo iskustvo iz serije, kao i život i rad u poslednjih desetak godina.. Njih dvoje nije služilo sećanje na detalje iz serije, za razliku od fanova u publici (publika je dobacivala za većinu detalja). Famozno pitanje o trećem nastavku Dosijea X bilo je, potpuno očekivano, postavljeno u jednom trenutku. Tačka je stavljena na njega onda kada su Dejvid i Džilijan rekli da ne poseduju nijednu informaciju o tome, ali da bi želeli da snime još jedan. 
Stvari se menjaju kada tvorac serije, Kris Karter, stiže na binu.
Tribina je tekla svojim tokom, sve dok jedan od prisutnih fanova nije Karteru postavio pitanje o trećem filmu. Na iznenadjenje dve stotine prisutnih, Karter je zapravo imao da kaže nešto konkretno. Iako treba imati na umu da ništa nije dogovoreno, činjenica je da se napokon moglo čuti nešto više od “Želeo bih... možda”, što je izazvalo euforiju prisutnih. Nažalost, Duhovni je zbog ugovorenih obaveza morao da napusti ovaj dogadjaj nešto ranije, ali je Džilijan bila vidno oduševljena idejom o novom filmu. Krisova poruka publici je jednostavno bila: “Ne odustajte.”

Karter je pomenuo i neke detalje: vrše se pregovori o trećem filmu i biće to opširnija priča kao iz serije, za razliku od one iz drugog filma. Skalino dete će se možda pojaviti. Po njegovom mišljenju, najbolje vreme za izlazak filma je decembar 2012., ali da će to biti teška bitka sa sa studiom o povratku još jednog Dosijea X
Kada je Karter napomenuo da će biti teško ubediti čelnike Foksa, Andersonova je pitala publiku: “Šta možemo da uradimo po tom pitanju?” Dodala je i da bi fanovi trebalo da pokrenu peticije preko interneta, jer Dosije X i dalje ima jaku i lojalnu bazu fanova. Ova taktika jeste imala uspeha kod nekih franšiza, akli ne garantuje ništa.  
science fiction
Detalji o ovom dogadjaju na sajtu: X Files News

Post a Comment

Previous Post Next Post