U ekskluzivnom intervjuu objavljenom na sajtu Futon CriticFrenk otkriva autoru Džimu Haltermanu detalje o svojoj seriji radjenoj u produkciji Sinemaks - Strike Back koja je premijerno prikazana juče, kao i o najnovijem projektu (o kojem je već bilo reči). Naime, Frenk uveliko radi na scenariju za špijunsku triler seriju Morton (radni naslov), u kojoj je prema ranijim navodima trebalo da glumi Džilijan Anderson. U intervjuu navodi i svoj povratak američkoj produkciji i razloge zbog kojih neke od serija imaju uspeha prilikom "transfera" izmedju Britanije i SAD.

...

Dž: Sve je započelo vašim razgovorom, ali na kraju ona više nije deo ovog projekta. Šta se dogodilo? 
F: Mislim da je jednostavno trebalo više vremena nego što smo nas dvoje očekivali, a zatim, bez obzira na obostrani pristanak ona više nije mogla da radi ovu seriju.  

Dž: Da li ste morali da prepravljate nešto što je napisano za Džilijan, od onog trenutka kada ona više nije bila vezana za projekat?
F: Neizbežno je da će biti razlika, ali snimanje neće započeti pre jeseni. Napisaću scenario pre nego što snimanje počne! Možete li da zamislite tako nešto u Americi? To je posao koji traje više meseci! 


1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post