Televizijski izveštač Patrik Mun je u okviru svog bloga na sajtu Suite 101 objavio post o trenutnom statusu trećeg filma. Pored kratkog osvrta na Dosije X i nagadjanja o trećem nastavku u protekle tri godine, naveo je i dobro organizovanu, progresivnu kampanju na društvenoj mreži Tviter, pod direktivom fan sajta X Files News.  Ipak, najbitniji deo posta odnosi se na tvrdnje neimenovanih izvora iz Foksa.

Neuspeh na Boks ofisovoj listi je logičan pokazatelj da nastavak mora biti direktno povezan sa mitologijom koja uključuje kraj serije, a gde bi prisustvo glavnih likova, odnosno Moldera, Skali i Skinera bilo obavezno, uzevši u obzir priču o vanzemaljcima koja se provlači kroz celu seriju. Ovo je činjenica koja se publici "reflektuje u scenariu."

Drugi izvor je naveo da Kris i Frenk imaju odlične ideje već nekoliko godina unazad, zbog čega njih dvojica moraju da napišu scenario, a zatim je dodao da se po pitanju filma vode veoma neformalni razgovori. Ovo autora navodi na zaključak da bi Foks mogao da da zeleno svetlo, ali ne u nekom kraćem periodu...

1 Comments

  1. Pa kako stoje stvari, moguce je da imamo postapokalipticni nastavak.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post