Džilijan Anderson je izrazila svoje oduševljenje upoznavanjem sa Kraljicom i vojvodom od Edinburga na proslavi Dikensovog stvaralaštva u održanoj Bakingemskoj palati.
Bivša zvezda serije Dosije X priključila se domaćinu i ostalim zvanicama iz sveta televizije i filma, a medju prisutnima bilo je i potomaka Čarlsa Dikensa. 
Andersonova, koja je nedavno tumačila lik nesudjene neveste gospodjice Havišam u Velikim očekivanjima je izjavila: "Volela bih da mogu da zadjem u svaki ćosak i vodim razgovor sa svim prisutnima. Potpuno sam oduševljena svojim prisustvom i upoznavanjem sa Kraljicom."
Glumica je pre sedam godina tumačila lik Lejdi Dedlok u seriji Sumorna kuća, i navela da nije sigurna po pitanju izbora narednog Dikensovog lika koga bi mogla da tumači: "Ne bih mogla da razmišljam u tom smeru. Iako sam čitala ranije, momentalno bih zaboravila dosta stvari, ali smatram da je značajan i utisak tokom čitanja scenarija."
"Veoma mi se dopala adaptacija Velikih očekivanja, bilo je dosta poezije. Spektar emocija gospodjice Havišam me je veoma privukao." (movies uk msn)


zimbio

Post a Comment

Previous Post Next Post