"Kaver Media" objavljuje vest da glumac planira povlačenje iz sveta glume u narednih godinu dana, kako bi se aktivno posvetio igranju golfa.

Duhovni od 2007. godine tumači ulogu problematičnog pisca sa komplikovanim ljubavnim životom u televizijskoj seriji "Kalifornikacija". Iako uživa u snimanju serije, navodno, ljubav prema ovom sportu će okupirati većinu njegovog radnog vremena.

Neimenovani izvor je naveo za "Nešenal Enkvajer" da Dejvid instistira na završetku serije, pa bi aktuelna sezona "Kalifornikacije" trebala da bude i poslednja. U ovom trenutku Dejvid radi na nekoliko filmova, a nakon toga putovaće svetom u želji da se oproba na najpoznatijim terenima za golf.

Izvor navodi i da ga ga je šou biznis doveo do ludila, te mu je odmor i više nego potreban. Dosadilo mu je višečasovno snimanje i odlučio je da svoje vreme i energiju posveti usavršavanju golfa. S druge strane, Dejvid ima problema zbog razvoda od supruge Tee, pa mu je vreme koje će provesti bez porodice dobrodošlo da rasčisti misli i vrati se na pravi put. Golf mu pomaže da se usredsredi emotivno, a s vremena na vreme poželi da je umesto glume izabrao karijeru igrača golfa.

Tekst: Yahoo News

Post a Comment

Previous Post Next Post