Džo Haris je svom Fejsbuk profilu otkrio nekoliko detalja o daljem razvoju dogadjaja, napominjući dvoje popularnih antagonista i nekoliko mitoloških priča koje se očekuju u skorijoj budućnosti.  

"Nije tajna zbog čega je čovek-metilj svačije najomiljenije 'čudovište nedelje'. Naš nastavak priče je zamišljen kao triler koji će vas sjebati od gadosti," izjavio je Haris.

Prvi deo ove priče vodiće u dobro poznatu teritoriju za koju Haris kaže da sa svojim kreativnim timom napada kroz neistražene prostore, što će čitaoci imati prilike da prate do dvanaestog broja.

"Nakon čoveka-metilja, želeli smo da vratimo još jednog omiljenog lika, zatim još detalja vezanih za Pušača, kao i još jednu veliku mitološku priču podeljenu u pet celina. Ipak, naša primarna, originalna priča o 'čudovištu nedelje' je zakazana za sledeću godinu. Imam planove za još takvih priča, zbog čega sam veoma uzbudjen."

Teško da će ovaj tim biti prvi koji bi napravio originalnu pretnju Molderu i Skali u stripu, naravno, ali ključna razlika izmedju Harisovog rada na "Dosijeu X" i predhodnih pokušaja odnosi se na činjenicu da je Haris prihvaćen od strane kritike i predstavljen kao snažan doprinos kanonu "Dosijea X", dok su generalno, mišljenja o stripovima izdavača "Tops" i ostalim predhodnim izdanjima usaglašena - treba ih ostaviti zaboravljenim.

Priča o čoveku-metilju počinje novembra i završava se kroz mesec dana, dok je sledeći, misteriozni povratak zakazan za početak 2014. godine. 



Tekst i naslovnica: Comicbook.com


Džo Haris je na svom Tviteru otkrio omot posvećen sedmom izdanju srtipa (drugi deo priče): "Naša priča o čoveku-metilju 'Domaćini' ('Hosts') nastavlja se ovog decembra u izdanju 'Dosije X: sezona 10' #7."

Post a Comment

Previous Post Next Post