Novozelandski nezavisni infotmativni sajt Stuff.co.nz objavio je listu deset najpopularnijih serija i emisija za 2013. godinu. Nakon skoro dvanaest meseci iluzionista, idola i informacija, program se kretao iz jedne sezone u drugu, a ovaj sajt je napravio retrospektivu i sa čitaocima je podelio najbolje naslove koje je "Kivi" televizija mogla da pruži svojim vernim gledaocima. Džilijanina serija je po mišljenju sajta zaslužila svoje mesto na listi.

"The Fall"
Džilijan Anderson je dokazala zvog čega je jedna od najboljih glumica njene generacije u ovom petodelnom trileru koji se odigrava u Severnoj Irskoj. Ona tumači talentovanog detektiva u pokušajima da ulovi serijskog ubicu koji uhodi potencijalne žrtve po Belfastu. Serija koja nikako nije pravljena za dnevno emitovanje, prikazuje odličan posao oživljavanja potpuno formiranih likova koji se nalaze sa obe strane zakona

Od ostalih naslova, na listi se nalaze: "Being Erica", "The Good Wife", Šou Grejema Nortona, "The Great British Bake Off",  "House Husbands",  "Masters of Sex", "Modern Family" i "Sunny Skies". 


Post a Comment

Previous Post Next Post