Četrdesetpetogodišnja glumica posetila je godišnju ceremoniju filmskih nagrada Bafta. Prema navodima britanskog lista Dejli mejl, "ledeno kul" Anderson delovala je mladoliko uz tipično držanje i ispretpletane prste, dok je pokazujući svetliju stranu otkrila jedva vidljivu promenu nakon perioda "Dosijea X". 

Glumica je je hodala crvenim tepihom obavijena talasima plave svile ističući aristokratski izgled. Sa rukama koje su uvek bile ispred nje i isprepletanim prstima, ostajala je hladne glave dok je davala autograme fanovima, a u jednom trenutku je napravila grimasu igrajući se sa fotografima. 

Njeni kestenjasti pramenovi po kojima je bila prepoznatljiva, sada su bleda senka platinasto plave, koji ističu njene ponosite usne, orlovski karakter i bledoliku kožu. 

Džilijan se tokom ceremonije pojavila na sceni sa kolegom Dejvidom Ojelovom, gde su predstavili nagrade u kategoriji za najbolju animaciju. Stiven Fraj ju je neposredno pre toga najavio kao: "Krajnje dvojezičnu osobu, koja perfektno govori engleski i tečno američki."



Slike su preuzete sa sledećih sajtova: thepromota.co.uk, Dejli mejl, Zimbio

Post a Comment

Previous Post Next Post