Snimanje druge sezone krimi-trilera "The Fall" počeće sutra, a četrdesetpetogodišnja glumica upozorava na postojanje najšokantnijih scena koje ćemo moći da vidimo. Anderson, koja tumači lik superintendenta Stele Gibson navodi da "očekujemo neočekivano" u "šokantnom" šestodelnom nastavku: "Pročitala sam scenario i publika će biti šokirana. Smem samo da navedem da očekujete nevidjeno. Nećete moći ni da predpostavite šta se dogadja."

Džilijan, koja je lokaciju snimanja okarakterisala kao prijateljsku, nije mogla da sakrije zadovoljstvo što će ponovo saradjivati sa Dornanom, koji tumači ulogu milionera Kristijana Greja u ekranizaciji "Pedeset nijansi - siva": "Unapred se radujem saradnji sa Džejmijem. Njegova karijera je u uzletu. Vidite kako mu posao ide od ruke. Biće sve kao po loju. Samo napred."

U petak je objavljena lista nominacija godišnjih nagrada koje organizuje Asocijacija britanskih novinara (Broadcasting Press Guild Awards). Džilijan Anderson je nominovana u kategoriji za najbolju glumicu, dok je Dornan nominovan za otkriće godine. Serija je dobila nominacije za najbolju dramu i najboljeg scenaristu.


Izvor: Belfast telegraf

Post a Comment

Previous Post Next Post