Glumica će dobiti značajniju ulogu u NBC-jevoj hit seriji kada se dogodine bude vratila na male ekrane. TVLine je dobio ekskluzivnu potvrdu da je Anderson, koja se u predhodne dve sezone pojavljivala kao Lektorov prishijatar, sklopila dogovor i postala član stalne glumačke postave.

Završnica druge sezone storila je prostor za Bedeliu u ulozi značajnije figure za predstojeći nastavak serije, što je izvršni producent Brajan Fuler potvrdio ovog leta na Komik konu.

Treća sezona počinje godinu dana nakon što su Hanibal i Bedelia otputovali za Evropu i delovaće kao "pilot za novu seriju sa Medsom Mikelsenom i Džilijan Anderson u glavnim ulogama", naveo je tada Fuler izazvavši aplauz prisutnih.

"Glumci i ekipa Hanibala sa radošću očekuju da joj pruže dobrodošlicu kao novom stalnom članu treće sezone", rekao je Fuler u ekskluzivnom saopštenju datom za TVLine. "Upečatljivim prisustvom na pozornici i televiziji, ona donosi duhovitost, gracioznost i inteligenciju svakom ulogom koju predstavlja. Pisanje scenaria je mnogo lakše kada imate inspiraciju u velikom glumcu kao što je Džilijan, koja ju je na predivan način unela svakom scenaristi 'Hanibala' u studiu. Sa nestrpljenjem očekujem da publika vidi njen krupan kanibalski zalogaj, najveći do sada."

Izvor: TV Line

Post a Comment

Previous Post Next Post