Britanski voditelj Džonatan Ros, čiji će tok-šou prestati da se emituje krajem ove godine, naveo je da na završetak njegove karijere utiče starost. Pedesetčetvorogodišnji Ros, poznatiji i kao prezenter, komičar i pisac navodi da zbog godina više neće moći da kobajagi flertuje sa gošćama u svom programu. 

Tom prilikom, osvrnuo se i na odbojnost prema osobama koje su diskriminisane po osnovu broja godina. Tako je izrazio oštar stav prema poznatim osobama ženskog pola koje se žale na ejdžizam u industriji. "Postojalo je nešto sa Džilijan Anderson... kako kuka o ulogama prilagodjenim za žene. Čitao sam o tome milion puta... Ne postoji svojstven institucionalni seksizam protiv žena u produkcijama... Jednostavno morate dokazati da publika postoji. To je posao. Potrudite se."
 
Emisija "Džonatan Ros šou" emitovana je od 1997 - 2010. na BBC-ju, a nakon jednogodišnje pauze program prelazi na ITV. Džilijan Anderson, koja je tokom pauze u emitovanju izjavila da joj ovaj šou nedostaje, gostovala je kod njega decembra protekle godine.

Izvor: Express UK

Post a Comment

Previous Post Next Post