Gostujući u emisiji "Taking Stock" koja se emituje na njujorškoj televiziji Blumberg, glumica je još jednom podstakla priču o trećem "Dosijeu X", predlažući tzv. kraudfanding (finansiranje putem grupe ljudi).

Govoreći o filmu, Džilijan je istakla da svi principi kreativnih sila koji uključuju "Dosije X" još uvek izražavaju nadu u ponovno okupljanje: "Dejvid, ja i Kris, naš izvršni producent i tvorac, zainteresovani smo da se ponovo nadjemo na okupu u nekoj vrsti formata", navela je.

Na pitanje o kraudfandingu, Anderson je uz smeh predložila da bi to mogao da bude održiv način za započinjanje trećeg "Dosijea X".



* Crowdfunding, odnosno finansiranje od strane ljudi je (alternativni) način osiguranja kapitala koji se sastoji u javnom predstavljanju različitih vrsta projekata, najčešće u početnoj fazi razvoja, u koje građani ulažu novac na temelju neposredne javne interakcije sa nosiocem projekta i grupe ili individualne procene kvaliteta projekta, iz altruističnih pobuda ili u cilju ostvarenja profita ili sticanja neke druge koristi.

Post a Comment

Previous Post Next Post