Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson su pre više od godinu dana (tačinje 13. oktobra) gostovali u njujorškom Pelej centru za medije i prisustvovali specijalnoj tribini. Dogadjaj nazvan "Istina je ovde: Dejvid i Džilijan o Dosijeu X", predstavljao je jedan od nekoliko u okviru proslave dvadesetogodišnjice od premijernog emitovanja serije.

Podsećanja radi, Duhovni i Anderson su se tada izmedju ostalog dotakli tema kao što su improvizovana priroda mitologije serije, jedinstvena režija i kreativni stil tvorca Krisa Kartera, ali i kako je bilo na snimanju dva igrana filma.

Sada će fanovi serije i glavnih glumaca moći da uživaju u celokupnom jednočasovnom dogadjaju, koji je dostupan za kupovinu preko Amazona i to na DVD formatu (link ispod slike).
Glumci su prisustvovali specijalnoj tribini pod nazivom "Istina je ovde: Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson o Dosijeu X" i još jednom stavili do znanja da bi bilo uzbudljivo ponovo raditi zajedno. - See more at: http://dosijex-rs.blogspot.com/2013/10/duhovni-i-anderson-na-tribini-u-njujorku.html#sthash.HZnxEf74.dpuf

Izvor: Amazon

Post a Comment

Previous Post Next Post