Predstoji nam novo zpanjujuće poglavlje!


Nakon trinaest godina od premijernog emitovanja, Foks je odobrio novo zapanjujuće poglavlje uzbudjujućeg, šestodelnog nastavka pod palicom izvršnog producenta i tvorca serije Krisa Kartera, sa Dejvidom Duhovnijem i Džilijan Anderson, koji će reprizirati ikonske uloge FBI agenata Foksa Moldera i Dejne Skali. Ovo predstavlja značajan povratak fenomena pop kulture, nagradjivanog Emijem i Zlatnim globusom, koji je ostao jedan od najduže emitovanih naučno-fantastičnih serija krojenih u istoriji televizijske mreže.

Ovu vest saopštili su Dejna Volden i Geri Njuman, predsedavajuća i izvršni direktor Foks televizijske grupe, kao i tvorac serije Kris Karter. Produkcija novih epizoda najavljena je za leto 2015. godine. Detalji se još uvek razmatraju i biće naknadno predstavljeni.

"Smatram da je ovo bio komercijalni odmor od 13 godina", izjavio je Karter. "Svet je postao mnogo čudniji, što je dobra vest, i predstavlja odlično vreme za pripovedanje ovih šest priča."

"Imali smo privilegiju da saradjujemo na svih devet sezona sa Karterom – na jednom od najnagradjivanijih kreativnih iskustava u našoj karijeri – i ne možemo biti srećniji da ponovo istražujemo ovaj neverovatni svet sa njim", istakli su Njuman i Voldenova. "'Dosije X' nije bije bio samo jedan od onih projekata sa tendencijom razvoja studija i mreže, već i globalni fenomen koji je oblikovao pop kulturu, a opet opstao je kao pravi dragulj uz legiju fanova koji su ga prihvatili od samog početka. Nekoliko serija je uspelo da privuče toliko posvećene fanove, medju kojima i 'Dosije X', a mi smo oduševljeni jer ćemo im pružiti novo uzbudljivo poglavlje sa Molderom i Skali na koje su čekali."



Iz saopštenja medijske grupe FOX
Wallpaper: The X Files [Fejsbuk]

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post