Šta ćemo moći da očekujemo od nastavka serije zavisi jedino od Foksa. Kao što znamo, bitno je doneti odluku koja se odnosi na početak same produkcije, za šta će biti potrebna obostrana saglasnost mreže Foks i partnerskog studija 20th Century Fox Television. Na internetu su se već pojavile prve spekulacije koje prenose pojedini sajtovi.

Uproxx: Oslanjajući se navode sajtova TV Wise i Dejli mejl, ovaj portal predvidja da bismo nastavak "Dosijea X" mogli da očekujemo kao obnovljenu seriju, koju bi Foks predstavio i emitovao u okviru letnje programske šeme 2016. godine — u sklopu tradicije koja je pokrenuta serijom "24" i nastavljena predstojećim projektom "Wayward Pines". Uz imalo sreće, ovi navodi će biti potvrdjeni u narednih mesec ili dva.

Comic Book Resources: Ukoliko su navodi britanskih sajtova tačni, mreža je odlučna da vrati seriju kroz dve sezone, gde bi Mič Piledži ponovo tumačio lik direktora Skinera. Takodje, trebalo bi očekivati najbitnije scenariste koji su predstaljvali sastavni deo kreativnog tima.

Napomena: Comic Book Resources je napravio grešku prilikom interpretacije TV Wise-ovog članka po pitanju trajanja serije. U pitanju je jedna sezona sa manjim brojem epizoda (6-10), a ne dve, kako je sajt prvobitno objavio.

Post a Comment

Previous Post Next Post