Višestruko nagradjivana glumica izjavila je da "Top Gir" privlači svoju publiku poput "injekcije prepune testosterona" i da je fanovi gutaju kao najomiljeniju televizijsku "hranu komfora", dodajući da je suspendovani domaćin Džeremi Klarkson bio "veoma srdačan" prema njoj tokom nedavnog snimanja popularne britanske emisije. "Ljudi se oslanjaju na to. On je postao institucija, kao i emisija koju vodi."

Džilijan je histeriju povodom Klarksonove suspenzije okarakterisala razumljivom, jer su fanovi zavisni o njegov kontroverzni stil  i da "više neće dobijati potrebnu dozu".

Kao što je nedevno potvrdjeno, Džilijan će po treći put obući prepoznatljive senzualne svilene bluze. Čuvena detektivka Stela Gibson vraća se na male ekrane naredne godine. "Neće odjednom dobiti potpuno nove bluze! Stvarnost mi je od velikog značaja, što znači da neće tek tako dići ruke od svoje garderobe. Dakle, videćete mešavinu starog i novog."

Nove epizode će kopati po Stelinoj prošlosti, ali će početak sagledavati posledice finalnog dela druge sezone — kada je serijskog ubicu Pola Spektora upucao ljubomorni muž, trenutak pred njegovo hvatanje.

Ipak, Anderson nije želela da govori o glamuroznoj i žestokoj daddy issues oficirki. "Misterija je upravo ono što čini seriju ubedljivom", objasnila je. Ipak, navela je da snimanje novih epizoda ne bi trebalo da krene pre kasne jeseni ili će se to desiti tek početkom naredne godine, verujući da bi tokom 2017. godine trebalo očekivati i četvrtu sezonu.


O "Dosijeu X":

Ukoliko intenzivni pregovori budu uskoro finalizovani, onda bi snimanje šest novih epizoda serije koja je premijerno emitovana pre 22 godine, moglo da krene već početkom juna.

Scenaristi koji su radili na originalnoj seriji zamoljeni su da još jednom daju svoj doprinos. "Ideja je da ponovo okupimo staro društvo, zabavimo se i da na neki način stavimo tačku za nas i publiku", izjavila je Džilijan. 

Post a Comment

Previous Post Next Post