Tvorac serije "Hanibal", Brajan Fuler, bio je raspoložan da u telefonskom razgovoru sa novinarkom popularnog sajta "Didžital spaj" govori o suštinskim detaljima predstojeće sezone trilera o čuvenom Hanibalu Lektoru i nabroji 11 činjenica koje nas očekuju. Sa sigurnošću se može reći da Hanibal ne bi odobrio užinu izmedju obroka, ali su ipak Fulerove informacije dovoljno dobre da zadovolje apetit ljubitelja serije. 


Blog objavljuje spojlere povezane sa Džilijaninim likom:

-- Premijerna epizoda "Antipasto" fokusirana je na Bediliju i njenu dugogodišnju vezu sa Hanibalom Lektorom. 

"Pomislićete u sebi: 'Šta ovo gledamo?' Vil Grejem nije na vidiku, nema ostalih poznatih likova, a tu su samo Hanibal i Bedilia i njihova istorija praćena kroz tri različita vremenska perioda."

-- Iako je u Firenci sa Bedilijom, Hanibal još uvek čezne za onim koga nema.

"Ta epizoda je u potpunosti posvećena Bediliji i Hanibalu, ali ćemo moći da vidimo naznaku Lektorovog razmišljanja: 'Zar ne bi bilo bolje da je Vil Grejem sa mnom?' Bedilia će uvek biti njegov psihijatar, ali neće nužno biti intimna i strastvena u toj vezi, kao što bi to bio slučaj sa vezom na relaciji Vil / Hanibal."

-- U pauzi izmedju njene istorije problematičnog pacijenta i izdajničkog odnosa sa Hanibalom, komedija  se do sada nije nalazila na dnevnom redu za Bediliju. To će se promeniti u šestoj epizodi.

"Džilijan ima jedinstvenu bitnu ulogu, pogotovu u prvoj polovini sezone i napomenuću da je urnebesna. U jednoj od epizoda nasmejaće se na sav glas što će biti veoma zabavno, i jedva čekam da ljudi to vide jer je ona poput prave poslastice."

Post a Comment

Previous Post Next Post