Na osnovu preliminarnih rezultata agencije "Numeris", premijernu epizodu serije pratilo je 2.4 miliona gledalaca na mreži CTV. Iako se finalni rezultati još uvek čekaju, to se neće odraziti na sledeće: epizoda "My Struggle" svrstana je u najgledaniju premijeru na kanadskoj televiziji tokom ove sezone. Ali, to nije sve. Ovo je prema postojećim podacima ujedno i najgledanija epizoda "Dosijea X" do sada u Kanadi, ali i najgledanija nova serija još od 2013, kada su premijerno prikazani "Agenti Šilda".

Povratkom Moldera i Skali u univerzum paranormalnog, "Dosije X" postao je najgledaniji vansportski program u nedelju uveče, a za dlaku iza AFC šampionata, koga je pratilo samo 50 000 gledalaca više. Takodje, radi se i o najgledanijem celovečernjem programu ključnih kategorija stanovništva. Tako je na svaka tri engleska Kanađana po jedan pratio "Dosije X".

Serija se vratila u svoj “rodni grad” u velikom stilu, uz premijeru koja je ostvarila udeo u gledanosti od čak 67% među publikom starosti od 18 do 49 godina.

Izvor: Bell Media

Post a Comment

Previous Post Next Post