Najomiljeniji trojac fanova će konačno ostvariti pojavljivanje u narednoj epizodi desetog ciklusa. Nakon ukidanja spin-of serije kraćeg veka, Usmaljeni revolveraši su se ponovo pojavili pred kraj devete sezone, kada su nažalost preminuli, ne bi li sprečili širenje novog virusa.

Mnogi fanovi su postavljali pitanje o povratku Revolveraša u obnovljenu seriju i da li to ima veze sa stripom "Sezona 10", koji predstavlja kanon (preživeli su zahvaljujući serumu i nastavili da rade za vladu u strogoj tajnosti). “Kada ste mrtvi u 'Dosijeu X', to ne znači da vas nužno nema”, objašnjava Karter, koji je napisao scenario i režirao predstojeću epizodu, za Entertejnment vikli. “Postoji način da vratite ljude kroz sećanja ili u sekvencama sna. Ovo je bila prilika za njihov povratak u seriju, pod pretpostvakom da je reč o halucinaciji.” Da li to znači da se strip ipak ne računa u kanon?

Da li je Karter ikada zažalio zbog njihovog eliminisanja? “Uradili smo ono što je mreža zahtevala: Isključili smo struju!”, našalio se Karter. “Bio sam tužan zbog njihove smrti. To su bili najbolji mogući likovi koje smo morali da ubacujemo u određene delove uvrnutih radnji. Nisam želeo da se pretvaram da nisu mrtvi, ali sam zato tražio bilo kakav način da ih vratim nazad.”



Kao što možete videti, Revolveraši su odeveni u teksaškom stilu, baš kao i agent Molder:

Molderova halucinacija? / Izvor: E! Online

Post a Comment

Previous Post Next Post