U ovom ekskluzivnom promo spotu koji najavljuje finalnu epizodu serije, Skali je pokazala svoje sive boje... barem u izvesnom smislu...

Promotivni video koji je emitovan za vreme Superbola prikazuje uvodni deo epizode u trajanju od dva i po minuta, uz monolog jednog od dvoje glavnih protagonista. Sekvenca, rađena u stilu 60 Molderovih sekundi premijere, prikazuje Skali koja daje osvrt na dosadašnje slučajeve iz sopstvenog ugla, uz interesantan završetak sa zaključkom koji, najverovatnije, povezuje sve tačke.




Popularna emisija "Uživo subotom uveče" prikazala je Superbol reklamu koja parodira "Dosije X". Glavna uloga pripala je stereotipu domaćice Vanese koja priprema "Totino" grickalice za njene gladne momke fokusirane na utakmicu. Dok još uvek reklamira ovaj proizvod, Vanesa otkriva da momci gledaju u ugašen televizor. Uplašena domaćica pokušava da pobegne iz kuće, ali se njeni momci okreću pokazujući joj potpuno crne oči. "Šta se događa sa mojim gladnim momcima", zapitala se, da bi se zatim pojavio i foršpan za nove epizode "Dosijea X".

Post a Comment

Previous Post Next Post