Gostujući u tok šou emisiji “Watch What Happens Live” koja se emituje na televiziji Bravo, Andersonova je morala da oceni poljupce sa kolegama Dejvidom Duhovnijem i Džonom Stjuartom.

Četrdesetsedmogodišnja glumica je na skali od 1-10 Duhovniju dala ocenu 8, nakon što joj je voditelj emisije Endi Koen u igri “Plead The Fifth” postavio pitanje da li se glumac dobro ljubi. Domaćina je zanimalo i kako će glumica oceniti kolegu Džona Stjuarta, sa kojim je sarađivala na filmu "Nekoliko lekcija o ljubavi" iz 1998.  

Glumica je počela da se smeje, a nakon toga odgovorila: “Oh, ovo je užas! Zapravo, i ne sećam se da sam poljubila Stjuarta, ali bih zato Dejvidu dala osmicu.” 

Džilijan je kasnije još jednom potvrdila priču o nejednakim honorarima za desetu sezonu "Dosijea X", podsećajući se prvobitne reakcije “What the f*ck?!”, ali su se na kraju, kao što nam je poznato, producenti ipak složili da te razlike ne bude. Takođe, Andersonova je govorila i o devojci sa kojom je bila u emotivnim odnosima nakon studija.  

Post a Comment

Previous Post Next Post