Dizajnerka Gabriela Herst organizovala je proslavu sa svojim suprugom Ostinom u ponedeljak uveče, kako bi odali počast Džilijan Anderson. Večera, koja je održana u njihovom domu u Vest Vilidžu na Menhetnu, proslavila je ulogu Blanš Dibua u predstavi "Tramvaj zvani želja", koju će glumica tumačiti tokom narednih šest nedelja u njujorškom teatru "Sv. Ana".

“Ona je jedna od najkompleksnijih uloga za koje znam”, izjavila je Andersonova, koja se na ovoj proslavi pojavila upravo u jednoj od kreacija pomenute kreatorke, predviđene za jesenju kolekciju. “Radi se o veoma komplikovanoj ličnosti koju prati tragična sudbina. Shvatam njen način života koji samo pokazuje kakvo je njeno mučenje... Njena ličnost sačinjena je od više slojeva koji se ispoljavaju istovremeno, što očigledno predstavlja pravi izazov.” 

Herst je veliki fan Stele Gibson iz serije “Pad”. “Ona je ideal žene koju morate oblačiti, veoma je poželjna i potpuno drugačija od Skali”, izjavila je dizajnerka. “Džilijanin lik iz serije i način na koji je tumači predstavlja pravu inspiraciju za mene. Znala sam da se iza takvog talenta krije inteligencija.”

Izvor: WWD

Post a Comment

Previous Post Next Post