Iako tumači boginju Mediju, koja je poznata kao žena sa mnogo lica, Džilijan se ne pojavljuje ni u jednom od promotivnih spotova koji najavljuju seriju "Američki bogovi". Ipak, slike koje su se tokom proteklih nekoliko meseci pojavljivale na internetu nagoveštavaju njenu ulogu. Nakon što je otkriveno da će glumica "kanalisati" Merlin Monro, brazilski sajt "Omelete" nedavno je objavio fotografiju Andersonove odevene u stilu Dejvida Bouvija.



Kako navodi ovaj sajt, slika je ugledala svetlost dana na Tviteru i to zahvaljujući novinaru "Indivajera", ali je nakon toga uklonjena sa društvene mreže. Brajan Fuler, tvorac serije, tvitovao je mozaik Džilijaninog lica, a u gornjem desnom uglu može se uočiti "Bouvi":

Jedan od znatiželjnih fanova uspeo je da identifikuje sva četiri lica sa slike. U pitanju su Merlin Monro, Lusi Rikardo (Lusil Bol), Dejvid Bouvi i Džudi Garland.


Nova serija mreže "Starz" prikazuje tradicionalne Stare bogova čiji koreni prožimaju razne krajeve sveta, kao i njihov strah da postaju beznačajni, zbog činjenice da njihovi sledbenici ili umiru ili postaju pratioci svetlucavih Novih bogova. Medju njima su Medija i Tehničar (Brus Lengli, levo na slici ispod), kao predstavnici naše opsesije tehnologijom, slavnim ličnostima, novcem i pop kulturom.


Prva epizoda serije će premijerno biti prikazana na kablovskoj mreži "Starz" 30. aprila. 

Izvori: FlavorWire, Omelete, Mashable 
Foto: © 2017 Starz Entertainment, LLC

Post a Comment

Previous Post Next Post