Džilijan je u najnovijem intervjuu objasnila neke od detalja vezanih za ulogu Medije u "Američkim bogovima", pripremama za uloge Dejvida Bouvija i Merlin Monro, vezi izmedju Starih i Novih bogova, ali i njenoj sopstvenoj povezanosti sa bogom, odnosu prema medijima, naučnoj fantastici, modi i putovanjima (detaljnije na sajtu Emanuel Levy). Jedna od obaveznih tema u njenim intervjuima je i serija "Dosije X", o kojoj je govorila i ovog puta. 

"Ne znam ništa o novoj sezoni jer su pregovori trajali poprilično dugo, a postoji šansa da ovom prilikom stavimo tačku na seriju. Čini mi se da prošlom sezonom nismo obuhvatili sve ono što smo želeli, te nam je ostavljen prostor da konačno privedemo seriju kraju. Razmatralo se o tome da li je publika željna novih epizoda, odnosno da li postoji mogućnost da unapredimo seriju ukoliko budemo snimali nastavak. Na kraju, složili smo se da želimo još jednu sezonu. 

Znamo da su fanovi još uvek negde tamo. Iznenadjujuća je činjenica da su se pojavili novi fanovi. Jedna potpuno nova generacija fanova otrkila je seriju putem Netfliksa, poput trinaestogodišnjaka koje mi govore da su ili pogledali sve epizode ili da su pre godinu dana počeli da ih prate, kao i da su postali opsednuti serijom i da sa nestrpljenjem očekuju novu sezonu. Serija poseduje takav vid trajanja koji je van naših zamisli."

Post a Comment

Previous Post Next Post