Glumica je viđena na imanju Šalej, koje se nalazi u seocetu Simonds Jat, i važi za popularnu turističku destinaciju, a smešteno je u zapadnoj Engleskoj u blizini granice sa Velsom (grofovija Herefordšir).

Džilijan, koja je upravo započela snimanje nove sezone Netfliksove hit serije, objasnila je da serija namerno spaja elemente britanske i američke kulture u nadi da će se to dopasti publici iz obe zemlje. "Nema sumnje da je serija smeštena u Ujedinjenom kraljevstvu", kako je naglasila, napominjući da glumci imaju britanski akcenat, ali da istvoremeno igraju američki fudbal i nose odeću koja kao da je izašla pravo iz američkih tinejdžerskih komedija tipičnih za osamesete.

"U seriji, faktički, postoje elementi oba sveta, a nadamo se da Amerikanci to neće ni primetiti, što nam je istovremeno i cilj. Na primer, Britanci možda neće primetiti američki fudbal, dok Amerikancima neće biti čudan britanski akcenat.

Pravila su u stanju konstantne promene, sa aspekta prihvatljivosti serije od strane publike, u kojoj meri će i šta biti prihvaćeno i u kakve dimenzije i svetove gledaoci vole da urone ne bi se otresli neverice.

Čini mi se da ljudi iz Netfliksa shvataju da su pogodili nešto bitno ovim spajanjem."



Izvor: Dejli mejl

Post a Comment

Previous Post Next Post