Nakon manje od dva meseca od kako je izašao njegov novi roman, Dejvid planira televizijsku adaptaciju, u kojoj će tumačiti glavnu ulogu.

Adaptaciju će raditi Šoutajm, a u pitanju je televizijska mreža koja je proslavila Dejvidovu, Emijem nagrađivanu, seriju "Kalifornikacija". Duhovni će sarađivati na scenariju zajedno sa Tajlerom Nilsonom i Majklom Švarcom ("The Peanut Butter Falcon").

Serija "Truly Like Lightning" prati priču o Brosnanu Pauersu (tumačiće ga Duhovni), nekadašnjem holivudskom kaskaderu i konvertovanom Mormonu, koji već dvadeset godina živi u pustinji nadomak parka Džošua tri, zajedno sa tri supruge i desetoro dece. Kada Maja, ambiciozni agent nekretninama, naleti na njihov posed u nadi da će ostvariti profit, sklapa pakt sa porodicom koji će stvoriti splet smrtonosnih okolnosti...

Serija koja je u razvojnoj fazi ima naručeni scenario. Ukoliko se bude odobrio pilot, Nilson i Švarc će uz scenario raditi i režiju, dok će zajedno sa Dejvidom biti u ulozi izvršnih producenata.

“Veoma sam uzbuđen povratku u Šoutajm uz jedinstveni talenat tima predvođenim Švarcom i Nilsonom”, izjavio je Duhovni. “Ovo je saradnja koju jedva čekam da započnem.”



Izvor: TV Line

Post a Comment

Previous Post Next Post