Njegov najnoviji književni poduhvat rađen je u Odiblovoj rodukciji, pod nazivom "Rezervoar". U pitanju je taze objavljena audio-knjiga, u kojoj Duhovni čita priču o čoveku zarobljenom tokom pandemije, opsednutim svojim pogledom iz svog stana u Njujorku. Duhovni je razgovarao je sa autorkom A.V. kluba o procesu pisanja, pandemiji kao kreativnoj inspiraciji i šta zapravo misli o svim fanovima "Dosijea X".

Autor sajta Uproxx opširno je razgovarao sa Duhovnijem o "Rezervoaru", razvijanju odnosa sa govornom stranom pisanja, kao i zaverama iz stvarnog sveta i „usranoj priči“ koja je zahvatila iznenađujući broj ljudi. Takođe, razgovarali su o tome kako bi se "Kalifornikacija", projektovala u kulturi 2021, kao i o Niksima.

Kao i njegova gluma, pesme i vokal dolaze sa lakim, opuštenim otezanjem; jednom je svoje uticaje nazvao umetnicima „klasičnog belog roka“, poput Toma Petija i Bitlsa. Objavio je dva albuma, bio na inostranoj turneji kako bi ih promovisao, a u vreme ovog intervjua radio je na svom trećem. Culture

Post a Comment

Previous Post Next Post